

Sports Car Club of British Columbia

"Flying Feathers"

October 6 - 7, 2012

Featuring the Nixon Prosports "Done Like Dinner 4 Hour Fnduro"

This event is sanctioned by CACC as a championship points race conducted under the 2012 CACC regulations and is organized by the Sports Car Club of British Columbia at the Mission Raceway Park Road Course in Mission. BC.

Each regional group will have a points race on each of Saturday and Sunday.

All entries are through MotorsportReg.com

Entries Close: September 30th, 2012

Entry Fees: Enduro Entry \$175.00 CDN/USD

CACC \$245.00 CDN/USD Additional Entry \$110.00 CDN/USD CACC - One Day Entry \$150.00 CDN/USD CACC - One Day Add'l Entry \$ 65.00 CDN/USD Vintage & SoloSprint (Sat Only) \$150.00 CDN/USD Novice (Sat Only) \$150.00 CDN/USD Pit Passes (5 free w/entry)

\$ 5.00 CDN/USD Late Entry (After September 30th) \$ 50.00 CDN/USD

Transponders: Weekend rental at track \$60.00 CDN/US for 2 days or \$35.00 CDN/US for 1 day

Friday Practice: There is NO scheduled practice

ALL PRICES INCLUDE 12% HST Please make cheques payable to SCCBC

Paved Paddock Spaces: Paddock reservations are made with your registration on MotorsportReg.com. Please indicate your 1st, 2nd and 3rd choices. They will be assigned in the order the entries are received. If your entry is late or you do not indicate your choices, your pit assignment will be determined at registration from any remaining. The back row will be allocated to pre-approved trailers first.

Registration Enquiries: SCCBC Registrar, Perry Afaganis, Phone: (778) 593-1635 (No calls after 8pm), Email: registrar@sccbc.net,

Registration Hours: Friday 5:30pm - 7:30pm (Tech to 7:00pm)

> Saturday 7:00am - 11:00am 7:00am - 11:00am Sunday

Notes: 1) There are recycling containers for waste fluids in the tech area and garbage bin along the back road of the

paddock. Please do your part to clean up.

2) Consumption of Alcoholic Beverages is **NOT PERMITTED** during an event.

3) Weekend schedule will be available at Registration.

This event will have 6 groups as follows:

Closed Wheel 1: IP1, IP2, IPA, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU SoloSprint (Sat Only) Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, IP4, SM, B-Spec Vintage (Sat only)

Open Wheel: FF, FV, FL, S2000, ASR, BSR, NOW - Sat only Enduro: P1, P2, P3, P4 (Sun Only)

Novice Closed Wheel (Sat Only)

SCCBC Race Chairs: Irene Chambers and Dave Nex This announcement forms part of the Supplementary Regulations



PRESENTED BY:



HOSTED BY:



Prize Money

CLASSES

P1: 2500cc and up, 13B Rotary Engines & Sports Racers

P2: 1650cc thru 2499cc & 12A Rotary Engines

P3: 1649cc and under & Spec Miata

P4: B-Spec

REGISTRATION

\$175.00 [50% GOING TO PRIZE MONEY]

www.motorsportreg.com

LATE ENTRY FEES WAIVED FOR THIS RACE ONLY
RULES WILL BE POSTED ON SCCBC.NET







Sports Car Club of British Columbia

Presents

"Flying Feathers"

October 6 - 7, 2012
Featuring the Nixon Prosports

"Done Like Dinner 4 Hour Enduro"

FRIDAY: Registration & Tech from 5:30PM to 7:00PM. Main Gate Closed at 10:30PM SATURDAY: !PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS!

!PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS!											
7:00											
8:00	-	8:30		Mandatory Novice Track Walk	Meet @ PreGrid	t					
8:30	Mandatory Drivers Meeting @ Tech/Impound										
8:45	Mandatory Novice Drivers Meeting @ Tech/Impound										
9:00	Mandatory SoloSprint Drivers Meeting @ Pit 45										
9:00	-	9:15		Closed Wheel 2	Practice	15 min					
9:20	-	9:35		Open Wheel & N O/W	Practice	15 min					
9:45	-	10:00		Closed Wheel 1	Practice	15 min					
10:05	-	10:20		Novice Closed Wheel	Practice	15 min					
10:25	-	10:40		Vintage	Qualifying	15 min					
10:50	-	11:05		SoloSprint	Practice	15 min					
11:00	Registration Closed										
11:10	-	11:25		Closed Wheel 2 Race 1	Qualifying	15 min					
11:30	-	11:45		Open Wheel Race 1 & N O/W	Qualifying	15 min					
11:55	-	12:10		Closed Wheel 1 Race 1	Quaifying	15 min					
12:10	- 1:10 Lunch										
1:10	-	1:25		Vintage Race 1	Race	15 min					
1:30	-	1:45		Novice Closed Wheel	Practice	15 min					
1:55	-	2:10		SoloSprint	Practice	15 min					
2:15	-	2:35		Closed Wheel 2 Race 1	Race	20 min					
2:45	-	3:05		Open Wheel Race 1 & N O/W	Race	20 min					
3:10	-	3:30		Closed Wheel 1 Race 1	Race	20 min					
3:35	-	3:55		Novice Closed Wheel	Race	20 min					
4:00	-	4:20		SoloSprint	TimeAttack	20 min					
4:30	-	4:45		Vintage Race 2	Race	15 min					
10:30PM	0:30PM MAIN GATE CLOSED - OPENS AT 7:00AM										

SUNDAY:

7:00	Main Gate Opens – Registration and Tech Opens										
9:30	Mandatory Drivers Meeting @ Tech/Impound										
10:00	-	10:15		Closed Wheel 2	Practice	15 min					
10:20	•	10:35		Open Wheel	Practice	15 min					
10:40	•	10:55		Closed Wheel 1	Practice	15 min					
11:00	Registration Closed										
11:05	-	11:20		Enduro	Practice	15 min					
11:25	•	11:40		Closed Wheel 2 Race 2	Qualifying	15 min					
11:45	-	12:00		Open Wheel Race 2	Qualifying	15 min					
12:10	•	12:25		Closed Wheel 1 Race 2	Qualifying	15 min					
12:25	-	1:15		Lunch							
1:15	•	1:35		Closed Wheel 2 Race 2	Race	20 min					
1:40	-	2:00		Open Wheel Race 2	Race	20 min					
2:10	•	2:30		Closed Wheel 1 Race 2	Race	20 min					
2:30	-	4:00		Break							
4:00	-	8:00		Enduro	Race	4 hrs					
8:00	8:00 End Of The Day – Thank You for Racing at Mission Raceway Park Road Course										

ALL TIMES SUBJECT TO CHANGE AT ORGANIZER'S DISCRETION

SCCBC Race Chairs: Irene Chambers, Dave Nex This schedule forms part of the Supplemental Regulations

Closed Wheel 1: IP1, IP2, IPA, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU
Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, IP4, SM, B-Spec
Open Wheel: FF, FV, FL, S2000, ASR, BSR, NOW – Sat only

Novice Closed Wheel (Sat Only)
Vintage & SoloSprint (Sat Only)
Enduro: P1, P2, P3, P4 (Sun Only)